SUBWAY ZOETERMEER

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 944 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Subway Zoetermeer. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 15:24 Wat een ellende. Een uur nadat ik besteld had werd ik gebeld door Subway over mijn bestelling, zij hadden toen de bestelling gekregen van Thuisbezorgd. Een UUR nadat ik besteld had pas. Uiteindelijk heeft het anderhalf uur geduurd voor er bezorgd wer
25 sep 2022 om 0:07 Perfect!
21 sep 2022 om 20:24 Bestelling zou er 15:00 zijn was bijna 2 uur te laat. Broodjes waren niet meer vers en ijskoud bij aankomst.
11 sep 2022 om 17:46 was snel..erg lekker ook
2 sep 2022 om 15:08 Het broodje was helemaal doordrenkt met saus. Niet echt lekker daardoor.
26 aug 2022 om 16:22 Broodjes waren niet afgebakken, het smaakte niet erg lekker en er zat geen sla op beide broodjes. Voortaan gaan wij weer lekker naar Rokkeveen en bestellen wij het niet meer online.
26 aug 2022 om 14:54 Heb express gekozen dat de bezorgtijd een uur later was dan ik besteltijd En nog steeds heb ik 45 minuten extra moeten wachten. Broodjes waren erg slecht bereid Licht verbrand aan de achterkant en vielen uit elkaar. Nooit meer.
22 aug 2022 om 15:29 30 cm subs besteld, 15 cm subs ontvangen. Vorige keer ook de helft van de bestelling vergeten. Ging vroeger beter.
19 aug 2022 om 21:44 Als ik notities toevoeg, gebeurt daar niets mee, ERG JAMMER!
17 aug 2022 om 20:48 Broodjes koud, oud, Broodjes waren afgebrokkeld/niet compleet. Heel beperkt asortiment,veel broodjes niet leverbaar.
16 aug 2022 om 12:10 Slechte service, 2 broodjes besteld, gelijk gebeld dat er nog een broodje besteld zou worden. Zodat het in een keer kan worden afgeleverd. Broodjes kwamen 3 stuks en de derrde kwam 20 minuten later.
14 aug 2022 om 19:56 Prima